Als algemeen beheerder kunt u een verzonden uitnodiging op elk moment opnieuw verzenden of intrekken, zolang de uitgenodigde gebruiker deze nog niet heeft geaccepteerd.
Opmerking: Gebruikers die de uitnodiging om lid te worden van je team hebben geaccepteerd, zijn te vinden onder ‘Actieve gebruikers’. Alleen gebruikers die de uitnodiging nog niet hebben geaccepteerd, verschijnen in de tabel ‘Uitgenodigde gebruikers’.
Een uitnodiging opnieuw verzenden of intrekken:
- Log in op het Nitro Admin-portaal
- Selecteer 'Gebruikers' in het navigatiepaneel aan de linkerkant en ga naar het tabblad 'Uitgenodigd'

- Selecteer 'Uitnodiging opnieuw verzenden' om de uitnodiging opnieuw naar het e-mailadres van de gebruiker te verzenden, en bevestig de actie door op de knop 'Opnieuw verzenden' in het pop-upvenster te klikken

- Selecteer 'Intrekken' om de uitnodiging te annuleren die is verzonden naar een gebruiker die deze nog niet heeft geaccepteerd, en bevestig de actie door op de knop 'Intrekken' te klikken in het pop-upvenster dat verschijnt
