Skip to content

Een gebruiker verwijderen

Als je een gebruiker uit je Nitro Sign-team verwijdert, worden het account van die gebruiker en alle bijbehorende bestanden definitief verwijderd. Zorg ervoor dat je, voordat je een gebruiker verwijdert, alle bestanden van die gebruiker downloadt of overzet, aangezien deze niet meer kunnen worden hersteld zodra het verwijderingsproces is voltooid.

Opmerking: Wanneer een gebruiker door een beheerder wordt verwijderd, geldt er een herstelperiode van 30 dagen waarin de gebruiker kan worden hersteld.

Als globale beheerder van uw team kunt u gebruikers uit uw team verwijderen door de onderstaande stappen te volgen:
  1. Meld je aan bij het  Nitro-beheerdersportaal 
  2. Selecteer 'Gebruikers' in het linker navigatiepaneel en ga naar het tabblad 'Actief'
  3. Selecteer de gewenste gebruiker, klik op de knop 'Meer opties' (drie puntjes) aan de rechterkant van de rij van de gebruiker en selecteer 'Gebruiker bewerken'

image1-1
4. Klik op de knop 'Gebruiker verwijderen' in het bewerkingspaneel

image1-2
5. Bevestig de opschorting van de gebruiker door op 'Gebruiker verwijderen' te klikken

image1-3
Opmerking: Licenties die aan een verwijderde gebruiker zijn toegewezen, worden na de definitieve verwijdering van de gebruiker weer aan uw account toegewezen, zodat u ze opnieuw kunt toewijzen.

Last updated: juli 23, 2025