Gedeeld en samengevoegd
Aantekeningen zoals opmerkingsvakken, markeringen en handtekeningen kunnen door andere PDF-bewerkingsprogramma's worden bewerkt zodra u een document deelt. Een manier om dit te voorkomen is door een document te samenvoegen, waardoor de mogelijkheid om aantekeningen te bewerken wordt verwijderd. U kunt een document samenvoegen bij het exporteren via het menu Delen. De optie 'Gedeeld en samengevoegd' heeft geen invloed op het document dat u momenteel aan het bewerken bent.- Tik in de paginaweergave op 'Delen' in de werkbalk.
- Kies 'Delen als samengevoegd'.
- Nadat het document is samengevoegd, verschijnt het dialoogvenster ‘Delen’.
- Kies een optie (bijv. AirDrop, Mail, enz.).
Afdrukken
Vanuit de weergave ‘Bestanden/Documenten’:- Tik rechtsboven op 'Selecteren'.
- Tik om de documenten te selecteren die u wilt afdrukken.
- Selecteer 'Delen' in het menu onderaan het scherm.
- Selecteer 'Afdrukken' in het menu 'Delen'.
- Kies in het dialoogvenster 'Afdrukken' een printer en geef uw afdrukinstellingen op.
Als u de actie wilt annuleren, tikt u op 'Annuleren'.
Vanuit de paginaweergave:
- Tik in de paginaweergave op 'Delen' in de werkbalk.
- Selecteer 'Afdrukken'.
- Kies in het dialoogvenster 'Afdrukken' een printer en geef je afdrukinstellingen op.
Tik op 'Annuleren' om de actie te annuleren.