Opslaan
Documenten die met Nitro PDF Pro zijn bewerkt, worden automatisch opgeslagen. Nitro PDF Pro maakt gebruik van iCloud/iCloud Drive via de app 'Bestanden' van Apple om wijzigingen te synchroniseren. Nitro PDF Pro slaat bewerkte bestanden op de laatste door u opgegeven locatie op. Als u ongewenste wijzigingen wilt verwijderen, tikt u op 'Ongedaan maken' om uw wijzigingen ongedaan te maken.Als u wijzigingen in een document wilt aanbrengen met behoud van het origineel, maak dan eerst een kopie van het document in de 'Bestanden'/'Documenten'-weergave en bewerk deze kopie.
Vanuit de 'Bestanden'/'Documentweergave':
- Tik rechtsboven op 'Selecteren'.
- Tik om de documenten te selecteren die u wilt opslaan.
- Selecteer 'Delen' in het menu onderaan het scherm.
- Kies 'Opslaan in bestanden'.
- Selecteer een opslaglocatie en tik vervolgens op 'Opslaan'.
Om de actie te annuleren, tikt u buiten het dialoogvenster 'Delen' of tikt u op 'Annuleren'.
Delen
Als u uw document vanuit de weergave Bestanden/Document hebt geopend, worden wijzigingen op die locatie opgeslagen. Tijdens het delen wordt echter aangegeven of er alleen een kopie van het document naar de exportbestemming wordt verzonden. Originele bestanden die met Nitro PDF Pro zijn bewerkt, blijven in de map Nitro PDF Pro staan, waardoor er twee afzonderlijke documenten op verschillende locaties ontstaan.U kunt uw document per e-mail versturen of een kopie ervan exporteren naar een andere app via het menu ‘Delen’.
Opties voor delen kunnen onder meer zijn:
- AirDrop: delen met een ander Apple-apparaat in hetzelfde netwerk
- Mail / E-mail: een document via e-mail verzenden
- Openen in: documenten openen in een andere app op uw apparaat (mogelijk moet u die app eerst inschakelen met de schakelaar in het menu 'Meer').
- Clouddienst: delen met een clouddienst vaneen derde partij, zoals OneDrive, Drive, Dropbox enz.
Vanuit de weergave ‘Bestanden’/‘Documenten’:
- Tik rechtsboven op 'Selecteren'.
- Tik om de documenten te selecteren die u wilt delen.
- Selecteer 'Delen' in het menu onderaan het scherm.
- Kies een optie (bijv. AirDrop, Mail, enz.).
Om je actie te annuleren, tik je buiten het dialoogvenster 'Delen' of tik je op 'Annuleren'.
Vanuit de paginaweergave:
- Tik op het gereedschap 'Delen' in de werkbalk.
- Kies een optie (bijv. AirDrop, Mail, enz.).
Om de actie te annuleren, tik je buiten het dialoogvenster 'Delen'.