Opmerking: Als u Single Sign-On hebt ingeschakeld, wordt Single Sign-On uitgeschakeld voor gebruikers met een e-mailadres dat tot dat domein behoort wanneer u een domein verwijdert.
Een domein verwijderen dat aan uw account is gekoppeld
- Log in op het Nitro Admin Portal
- Selecteer ‘Instellingen’ in het navigatiepaneel aan de linkerkant en ga naar het tabblad ‘Domein’
- Klik op de knop 'Meer acties' (drie puntjes) bij het domein dat u wilt verwijderen en selecteer 'Verwijderen'